Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Виробнича нарада працівників комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району Вінницької області»

4 грудня 2019 року в приміщенні актової зали районної ради відбулась чергова виробнича нарада працівників комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району» на яку були запрошені Сулима Людмила Олександрівна - начальник відділу по призначенню соціальних допомог, Управління соціального захисту населення Жмеринської районної державної адміністрації та Шпак Михайло Володимирович - керуючий Жмеринським відділенням ВФ КБ ПАТ «Приватбанк».

Нараду розпочала директор територіального центру Оголенко Тамара Іванівна, підвела підсумки роботи територіального центру за жовтень – листопад  поточного року. Сулима Л.О. - начальник відділу по призначенню соціальних допомог, Управління соціального захисту населення Жмеринської районної державної адміністрації, розповіла соціальним  робітникам про зміни щодо нарахування субсидії населенню та обговорили  питання  тісної  співпраці  працівників  територіального  центру  та  управління  соціального  захисту з метою  проведення  інформаційно-роз’яснювальної  роботи  серед  населення  з питань соціального захисту.

Шпак М.В. - керуючий Жмеринським відділенням ВФ КБ ПАТ «Приватбанк» детально розповів про роботу Приват – 24 , а саме, як перевіряти стан рахунку, поповнювати мобільний телефон, робити перекази, сплачувати комунальні платежі і про багато інших послуг.

Отож всі присутні отримали змістовну консультацію, як користуватися послугами банку.

Колектив комунальної установи «Територіальний центр Жмеринського району» висловлює щиру подяку Керуючому Жмеринським відділенням ВФ КБ ПАТ «Приватбанк» Шпаку М.В.  за надану консультацію, висловлюємо надію, що це лише початок нашої співпраці і в майбутньому ми також можемо розраховувати на Вашу підтримку, яка покращить нашу спільну роботу.

Завідувач відділення соціальної допомоги вдома – Воробій Н.І. прозвітувала  про роботу відділення соціальної допомоги вдома за жовтень – листопад 2019 року. Зробила  аналіз звітів соціальних робітників.

Воробій Н.І. провела працівникам інструктаж з техніки безпеки «Інструкція з правил поведінки в осінньо – зимовий період при ускладненні погодних умов». «Інструкція з охорони праці для водія легкового автомобіля», та вкотре наголосила соціальним робітникам проводити заходи з роз’яснювальної роботи серед громадян похилого віку щодо профілактики пожеж та нещасних випадків у побуті.

Завідувач відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Музика Зоя Анатоліївна доповіла про роботу відділення за жовтень – листопад 2019 року, поділилась враженнями та досвідом в проведені заходу «День пам’яті жертв голодомору», та відзначення Дня людей з особливими потребами.

Інспектор з кадрів Задачіна Наталя Володимирівна довела до відома працівників період надання їм щорічних та додаткових відпусток на 2020 рік, згідно затвердженого графіку відпусток, та наголосила що графік складався враховуючи інтереси територіального центру, особисті  інтереси  працівників та можливості для їх відпочинку. Задачіна Н.В. провела бесіду з працівниками щодо заходів попередження настання ДТП, та що важливо знати кожному громадянину -  пішоходу за різкого погіршення погодних умов.

нарада

нарада

нарада

нарада

нарада

 

 

Директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування Жмеринського району» Т.Оголенко