Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Виробнича нарада працівників терцентру

4 вересня 2019 року в приміщенні актової зали районної ради відбулась чергова виробнича нарада працівників комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району» на яку був запрошений лікар невідкладних станів Жмеринської станції екстреної медичної допомоги Степаненко Іван Прокопович.

  Під час зустрічі обговорили нагальні питання впровадження медичної реформи, проведено навчання з надання першої домедичної допомоги людям похилого віку, опрацьована схема послідовності виконання дій та надані рекомендації, щодо здійснення догляду за хворими.

  Іван Прокопович пояснив, що Бригади «швидкої» надають допомогу у випадках, коли існує безпосередня загроза життю та здоров’ю людини, ознайомив з переліком симптомів, які можуть свідчити про необхідність екстреної допомоги, у яких випадках необхідно викликати швидку допомогу за єдиним номером 103. Тобто 103 викликати слід, коли є загроза життю і лік йде на хвилини, коли людина потребує негайної госпіталізації.

  Також всі присутні отримали консультацію, як вберегти власне здоров’я та бути в гарній фізичній формі.

  Колектив комунальної установи «Територіальний центр Жмеринського району» висловлює щиру подяку Головному лікарю Жмеринської станції екстреної медичної допомоги Кузьміній Тетяні Федорівні за надану консультацію, висловлюємо надію, що це лише початок нашої співпраці і в майбутньому ми також можемо розраховувати на Вашу допомогу, яка покращить роботу з надання соціальних послуг населенню району.

  Далі на нараді було розглянуто питання про виконання заходів, щодо відзначення Міжнародного дня людей похилого віку, Дня ветерана та Міжнародного дня інвалідів, до проведення благодійної акції «Милосердя»

  Директор територіального центру Оголенко Т.І., підвела підсумки роботи територіального центру за серпень 2019 року, інформувала присутніх про виконання наказу Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації від 25 червня 2019 року № 201 «Про підготовку підвідомчих установ та організацій системи соціального захисту населення до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років».

  Тамара Іванівна зачитала звернення координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Вінницькій області та роздала всім присутнім Пам’ятки з номерами телефонів СБУ.

  Наприкінці виступу Тамара Іванівна надала доручення: посилити контроль, за оселями в яких мешкають підопічні відділення соціальної допомоги вдома з метою визначення їх готовності до роботи в осінньо-зимовий період, проводити заходи з роз’яснювальної роботи серед громадян похилого віку щодо підготовки до опалювального періоду, профілактики пожеж та нещасних випадків в побуті та продовжувати якісно та своєчасно надавати послуги підопічним громадянам відповідно до Державного стандарту догляду вдома.

  Завідувачі відділення соціальної допомоги вдома Воробій Н.І., відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Музика З.А прозвітували про роботу своїх відділень за серпень 2019 року.

  Воробій Наталя Іванівна, доповіла про підготовку до осінньо – зимового періоду наголосила, що на контролі перевірка справності дахів, димоходів та електрики у будинках підопічних, забезпечення овочами та паливом, допомога в оформленні субсидій.

  Директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування Жмеринського району» Т.Оголенко

нарада

нарада

нарада