Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Виїзний прийом громадян. Біликівці, Рів.

Одним із дієвих інструментів по вивченню та вирішенню проблем жителів Жмеринського району є проведення виїзних прийомів громадян керівництвом районної ради, метою яких є вивчення громадської думки про роботу органів територіальних громад району, вирішення різноманітного роду питань життєдіяльності, надання консультативної допомоги населенню району.

Голова Жмеринської районної ради Малярчук В.Г. разом із  заступником керівника виконавчого апарату районної ради з питань європейської інтеграції  та зовнішніх зв’язків Рожок Н.В.  18 листопада 2016 року  провів особистий прийом громадян  у селах Біликівці та Рів.

18/11/2016

Серед питань, з якими  місцеві жителі зверталися на особистому прийомі до очільника району, були проблема приватизації землі, встановлення домашньої адреси, заміна електроопор по вулиці Молодіжна.

18/11/2016

Василь Григорович зустрівся із колективом  Біликовецького НВК І-ІІ ст. де зазначив, що приїхав не для того, щоб шукати недоліки у роботі, не для закриття навчального закладу, а перш за все, з метою поспілкуватися з громадою, почути про існуючі проблеми і разом шукати можливі шляхи їх вирішення.

18/11/2016

Сільський голова Цвень О.І. розповів про існуючу співпрацю і взаєморозуміння із керівниками сільгоспформувань, які працюють на території Біликовецької громади. Завдяки цьому розпочався ремонт у сільському клубі. Цього року були замінені вікна і двері на енергозберігаючі.

18/11/2016

Наступного громадою, яку відвідали голова районної ради Малярчук В.Г. і заступник керівника виконавчого апарату районної ради з питань європейської інтеграції  та зовнішніх зв’язків Рожок Н.В. була  Рівська територіальна громада.

18/11/2016

18/11/2016

Василь Малярчук відвідав Рівську  середню школу І-ІІ ступенів, поспілкувався з директором закладу Левківським М., оглянув приміщення школи, класні кімнати. У поточному році у закладі  відремонтовано внутрішню вбиральню, на яку із сільського бюджету виділено 20 тис. грн.

18/11/2016

Наступним соціальним об’єктом, який відвідав голова районної ради Малярчук В.Г. , був будинок культури, де були оцінені значні зміни, а саме: заміна даху, ремонт стелі, шпакльовані та пофарбовані стіни, замінені вікна та двері. Голова районної ради наголосив, що 8 сесію районної ради 7 скликання з районного бюджету було виділено 150 тис. грн. на ремонт підлоги у цьому ж приміщенні.

 18/11/2016

«Одним з пріоритетних завдань керівників району є необхідність максимально наблизити діяльність влади до потреб громадян, – зазначив після спілкування з селянами Малярчук В.Г. – Саме з цією метою проводяться прийоми громадян. Адже в безпосередньому діалозі зміцнюється довіра населення до посадовців».

 По усім зверненням були дані відповідні доручення та вказівки відповідним службам та управлінням, підприємствам. У всіх селах Малярчук В.Г. та Рожок Н.В. оглянули соціальну сферу сіл, а саме якість надання освітніх, медичних, культурних послуг та порадили сільським головам більше співпрацювати із керівниками закладів.