Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Волковій Галині Василівні -75

Керівник Браїлівської ТОВ швейна фабрика «Браїлівчанка» 5 липня 2013 року відзначала свій 75-річний ювілей. Зі свого багаторічного життєвого стажу жінка 57 років віддала рідному виробництву і досі на трудовому посту.
 
 Волковій Галині Василівні -75!
Народилася в 1938 році в с. Дубровське Брусовського району Калінінської області. Після закінчення школи вступила до Ленінградського технікуму легкої промисловості. Рік закінчення навчального закладу став визначальним в житті Галини Василівни. Вона - молода, активна - мріяла за розподілом працювати в далекій Киргизії. Але доля закинула до смт. Браїлів Жмеринського району. Пропрацювавши на швейній фабриці 7 років була виділена керівництвом. Її енергійність, відповідальність та працелюбство було помічено. Тому коли постало питання про призначення нового керівника, вибір пав на неї.
 
  Двадцятип'ятирічній дівчині у спадок залишилась фабрика із великою недостачею, старим приміщенням, пічним опаленням. В той час на фабриці працювало 380 чол. Попри всі негаразди, заздрість та недоброзичливість деяких працівників - взялась за роботу принципово, докладала всіх зусиль, вимагаючи від себе та працюючих максимальної віддачі.
 
  Продовжила молода директорка свою освіту і в 1964 році закінчила загальнотехнічний факультет Вінницького педагогічного інституту, в 1967 році - Київський інститут народного господарства.
 Волковій Галині Василівні -75!
  
Результат діяльності Галини Василівни не заставив себе довго чекати. Налагодилось виробництво, в 1984 році побудована нова фабрика, продукція Браїлівської швейної фабрики користується попитом, хоч і зменшилися об’єми її виробництва. Г.Волкова має безліч відзнак керівництва різних рівнів, медалі «Ветеран труда», «100 річчя з дня народження Леніна», користується заслуженою повагою серед підлеглих, колег та партнерів.
 
  З Днем народження видатну жмеринчанку в цей день прийшли поздоровити голова Жмеринської районної державної адміністрації Ю.Твердохліб та заступник голови районної ради Н. Рожок.
 
  У своєму вітальному слові Юрій Михайлович зазначив, що влада докладає максимум зусиль для збереження промисловості району, його підтримки, розвитку малого та середнього бізнесу, спрямовує свою роботу на реалізацію в нашому регіоні соціальних ініціатив Президента України. Тому з великою радістю привітав Галину Василівну, як представницю підприємства, яке сприяє процвітанню нашої Жмеринщини, з її особистим святом.
 
  Волковій Галині Василівні -75!
До слів привітань долучилася і Н.Рожок. Представники влади бажали ювілярці всіляких гараздів, сил, терпіння та натхнення до подальшої трудової діяльності, а головне доброго здоров'я ще на довгі-довгі роки.
 
  Від райдержадміністрації та районної ради Галині Василівні вручено Почесну грамоту, грошову винагороду та квіти.