Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Відбувся Чемпіонат області з дзюдо серед молоді до 23 років

В суботу, 06 травня, в м. Вінниця в спортивному клубі “Ратібор” відбувся Чемпіонат області з дзюдо серед молоді до 23 років. Участь в змаганнях взяла молодь 1995-2002 року народження. Команда дзюдоїстів Жмеринської районної ДЮСШ  на чолі тренера-викладача Чубка Леоніда Дмитровича  в тому числі були учасниками змагань.

В Чемпіонаті взяло участь 8 команда Вінницької області та м. Вінниця, близько 80 спортсменів-вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Серед районних збірних  були присутні команди  Іллінецького, Шаргородського та  Жмеринського районів.  

   06/05/2017     

До змагань вихованці під чітким керівництвом та професійними рекомендаціями проводили фізичну розминку, яка необхідна для готовності та психологічного налаштування організму, для результату фізичної підготовленості спортсменів-вихованців.

06/05/2017

Нашу команду представляли юні спортсмени різної вагової категорії серед них: Марценюк Максим,  Сердюк Максим, Сможенкова Марина (57 кг.), Шута Каріна (48 кг.), Бухова Владислава (48 кг.), Чечелюк Богдана (48 кг.), Трачук Анастасія (52 кг.) та Собчишина Вікторія (+78). Наші дзюдоїсти до скарбнички додали дві нагороди зайнявши третє місце у ваговій категорії 48кг., спортсменка Бухова Владислава та перше місце у ваговій категорії +78, Собчишина Вікторія.

06/05/2017

06/05/2017
  Українська земля багата спортивними талантами, серед яких виблискують вихованців Жмеринщини. Наші спортсмени відомі не тільки на території області., але й за межами Вінниччини.  Ці успіхи – результат таланту та наполегливої праці спортсменів-вихованців, великого внеску та професійної майстерності тренера-викладача, активності та спільної цілі буди одними  з найкращих.

06/05/2017

06/05/2017
Вітаємо, бажає міцного здоров’я, великої вдачі, наполегливості, наснаги та перемог!

Нехай спортивні результати високого рівня здобуде кожен, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, величину духу і мужність, силу волі та витривалість, сприяє популяризації та розвиткові сфери спорту на території Жмеринщини!

 

Підготувала

заступник директора Жмеринської РДЮСШ

Шамутило Н.В.