Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Відзначення 26-річниці Незалежності України

22 серпня у районному будинку культури пройшли районні урочисті збори та святковий концерт з нагоди 26-річниці Незалежності України за участю представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадських організацій, трудових колективів, засобів масової інформації.
Уже традиційно усіх гостей дійства очікувала виставка світлиць територіальних громад, експозиції яких вражали багатством нашого краю, талантом жмеринчан, що проявлявся у вишитих рушниках та сорочках, випечених короваях, плетених дідухах, ін.

Справили незабутнє враження і виставки музеїв району. Їхні експозиції яскраво демонструють історію Жмеринського краю та його видатних постатей.

Урочиста частина розпочалась із внесення Державного прапора України.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять тих, хто своїм життям боронить свободу Держави.

Вітаючи з величним державним святом всіх присутніх голова районної ради Малярчук В.Г.  наголосив: „Сьогодні, як ніколи раніше, це свято висуває перед кожним із нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності перед собою, своєю країною, прийдешніми поколіннями, оскільки це – найскладніший період сучасної України, бо проливається людська кров, ми потерпаємо від зовнішньої збройної агресії. Такою є ціна за прагнення нашого народу до гідного життя у цілісній, незалежній та процвітаючій європейській державі”.

Святкування продовжились урочистою церемонією нагородження з нагоди відзначення 26-річниці незалежності України.

За мужність та героїзм, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі очільники району Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради, грошовими нагородами відзначили 11 учасників антитерористичної операції на Сході нашої країни.

За значний внесок у соціально-економічний розвиток краю, сумлінну і плідну працю грамотами та грошовими винагородами нагороджені 36 кращих працівників різних сфер району.

На міськрайонну Дошку пошани занесені 4 кращі трудові колективи та 27 кращих працівників і представників громадськості району, про що їм були вручені Свідоцтва.

Концертні номери, представлені народними фольклорними колективами району, танцювальними колективами, вихованцями районного будинку культури та районного будинку творчості школярів та юнацтва викликали багато позитивних емоцій у гостей заходу.

22/08/2017

22/08/2017

22/08/2017

22/08/2017

22/08/2017

22/08/2017

22/08/2017

22/08/2017

22/08/2017

22/08/2017

22/08/2017