Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Вітання Бешлея А.В. з Днем пам’яті та примирення й річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Перемога

Дорогі ветерани Другої світової війни, працівники фронту і тилу, вдови та діти війни, жителі району!

Сьогодні в ці світлі і святі для всіх нас дні від усієї душі вітаю Вас, Ваших рідних та близьких із знаменними датами –Днем пам’яті та примирення й сімдесят шостою річницею  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

 Щороку ми згадуємо про славетні сторінки історії нашого краю, вшановуємо своїх визволителів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі, які разом із солдатами антигітлерівської коаліції врятували від фашистського рабства країни поневоленої Європи.

 Ми вклоняємося тим, хто брав участь у партизансько – підпільній боротьбі, хто своїми зусиллями у тилу наближав таку жадану для всіх  Перемогу та висловлюємо глибоку вдячність ветеранам війни, усім учасникам тих доленосних подій за нездоланну стійкість і звитягу.

Події тих днів не повинні згаснути в народній пам’яті. Про це нагадуватимуть меморіальні дошки, пам’ятники. Та найголовніший меморіал – людська пам'ять, яку нащадки несуть у вічність у своїх серцях.

 В цей складний для України час, коли тривають збройні конфлікти, Ви є прикладом виконання військового обов’язку для бійців української армії, які знаходяться на Сході нашої крани та зберігши своє бойове братерство, піднімаєте бойовий дух захисників територіальної цілісності України.

Ми повинні бути гідними нащадками покоління переможців, справжніми патріотами своєї малої Батьківщини та держави.

У  ці пам’ятні, святкові і водночас сумні дні ми повинні вкотре усвідомити значення таких слів, як мир, порозуміння і примирення.

Від імені депутатського корпусу районної ради, від себе особисто, дозвольте побажати вам, дорогі ветерани, солдатські вдови, вельмишановні земляки, упевненості в майбутньому, здоров’я, благополуччя, наснаги, добра та оптимізму, якнайбільше радісних, щасливих днів. 

Нехай єднає нас усіх любов до України, любов до рідного краю, а безсмертний подвиг творців перемоги надихає на добрі справи в ім’я нашої держави. 

З повагою голова Жмеринської районної ради Анатолій БЕШЛЕЙ