Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Вітання від служителів Вінницької єпархії

Уже стало доброю традицією в період Різдвяних свят приймати в стінах районної влади шанованих гостей – митрополита Вінницького і Барського УПЦ Симеона, служителів Вінницької єпархії з півчими, благочинного Жмеринського району протоієрея Ярослава. Візиту передувало святкове богослужіння, проведене в храмі Святого князя Олександра Невського для прихожан Жмеринщини.

Колядки від служителів Вінницької єпархії

Гостей зустрічали керівники району на чолі з головою райдержадміністрації Ю.Тверлохлібом та головою районної ради С.Гринчуком, колективи райдержадміністрації та районної ради.

 Колядки від служителів Вінницької єпархії

У своїй проповіді митрополит Симеон повідав історію різдвяних та новорічних свят, української Коляди. Зазначив, що місія колядників донести звістку та розділити радість з усіма людьми з приводу народження Христа- Спасителя. У коляді вознести хвалу Господу-Творцю. Бажав всім жмеринчанам здоров’я на довгі роки, людського щастя, достатку в кожнім домі, віри, надії, любові та Божого благословення на добрі справи.

Колядки від служителів Вінницької єпархії

Злагоджені голоси священників славили Господа, колядками оповідаючи чудесну історію Його народження, співали здравиці усім присутнім.

 Усі долучилися до збору коштів до благодійного фонду, початок чому щорічно дає коляда. Як повідомив владика Симеон, у минулому році під час коляди зібрано 160 тис.грн., а загальна сума зібраних коштів Вінницькою єпархією за рік склала 530 тис.грн. Кошти пішли на допомогу дитячим будинкам, інвалідам, онкохворим.

 На завершення зустрічі голова райдержадміністрації Ю.Твердохліб нагородив митрополита Симеона особливою відзнакою районного рівня – медаллю «90 років. Жмеринський район» та вручив символічний мішечок з зерном урожаю 2013 року. До речі, цього річ Жмеринський район зібрав найбільший врожай зернових  за останні роки, який склав 162 тис. тонн.

Колядки від служителів Вінницької єпархії