Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Вітання зі славетними святами – Днем захисника і захисниці України, Днем Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці!

Дорогі жителі Жмеринського району!

Прийміть щирі вітання зі славетними святами – Днем захисника і захисниці України, Днем Українського козацтва та  Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду.  І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.

Сердечно бажаю вам щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизні. 

Дорогі наші захисники і захисниці! Вітаючи вас із таким прекрасним днем бажаю сил, терпіння і чистого неба над головою. Спасибі за те, що ви нас оберігає! Цінуємо вас і будемо пам'ятати завжди.

Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

З повагою голова Жмеринської районної ради Анатолій БЕШЛЕЙ

вітання