Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Як ефективно організувати систему управління освітою, медициною і спортом

23 січня 2017 року відбулася нарада при голові Жмеринської районної ради Малярчуку В.Г. за участю заступника керівника виконавчого апарату Рожок Н.В.,  керівників структурних підрозділів райдержадміністрації  та головного лікаря медичного центру первинної медико-санітарної допомоги.

З огляду на децентралізаційні процеси було розглянуто найактуальніші питання, як ефективно організувати систему управління освітою, медициною і спортом та яким чином буде відбуватися фінансування, в контексті нарахування та виплати заробітної плати працівникам закладів освіти, медицини і спорту в Северинівській об'єднаній громаді.

Було заслухано інформацію від керівників відділу освіти Цимбал І.В., охорони здоров’я Ярмоленка О.М, фінуправління Гамарника В.А., начальника відділу у справах молоді і спорту Марчука В.М.

Голова районної ради підвів підсумки наради: «Наше спільне завдання – з розумінням ставитися до проблеми, яка виникла і знайти компроміс задля того, щоб не страждали люди від неврегульованого механізму фінансування в новоствореній громаді».

23/01/2017

23/01/2017

23/01/2017

23/01/2017