Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Як святкували День вишиванки у терцентрі

День вишиванки – це свято краси, радості й надії, яке традиційно відзначають в Україні і за її межами кожного третього четверга травня. В цей урочистий день українці – і дорослі, і малеча – вбираються у свої найкращі  вишиванки, аби нагадати про нерозривний зв’язок поколінь, необхідність дбайливо ставитися до всього, що створено народом, аби відчути свою належність до української культури і духовності в будь-якому куточку світу.

Саме до цього яскравого свята краси й самобутності долучилися працівники терцентру та підопічні відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання комунальної установи «Територіальний  центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району Вінницької області» сфотографувавшись на згадку.

Не дивлячись на дощ та прохолодну погоду наші працівники були переповнені позитивними емоціями, адже вишиванки, як символ нації, свідчать про незламність українського духу та надихають на нові звершення. Вдягнені у національне вбрання працівники переконують, що вони горді за свою націю, яка шанує і береже українські традиції..

Українську вишивку називають «молитвою без слів», а сорочка-вишиванка – є головним оберегом людини.  Так символічно оберегом для наших підопічних є соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома, молодші медичні сестри відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання.

Навіть нарада сьогодні була «святково – виробнича» на якій були розглянуті питання результативності роботи територіального центру за квітень 2019 року, зміни тарифів на платні соціальні послуги, чітку виконавську дисципліну, дотримання Державного стандарту, а головне зробили акценти на подальшій співпраці з сільськими радами в питаннях охоплення соціальними послугами тих громадян, які в силу життєвих обставин, за станом здоров’я чи за віком потребують сторонньої допомоги або мають потребу у підтримці терцентру.

 День вишиванки

День вишиванки

День вишиванки

День вишиванки

День вишиванки

Директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування Жмеринського району»   Т.Оголенко