Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


З кожним роком успіхи освітян стають вагомішими та соліднішими за попередні роки...

29 серпня 2019 року голова районної ради Василь Малярчук прийняв участь в освітянській конференції, в ході якої освітяни району підбили підсумок діяльності у минулому навчальному році та окреслили завдання на наступний.

 Розпочалось зібрання із вшанування хвилиною мовчання пам’яті Героїв України, які загинули під час захисту незалежності та територіальної цілісності нашої держави з нагоди відзначення Дня пам’яті захисників України, започаткованого Президентом України цьогоріч.

 Багато щирих, теплих слів вдячності та побажань звучало цього дня на адресу педагогів. Та, особливо приємно їх було чути від юних вихованців районного будинку творчості школярів та юнацтва.

Щирими оплесками та побажаннями успіхів на освітянській ниві зустрів загал новопризначених вчителів. Цьогоріч освітянська родина поповнилась чотирма молодими та перспективними педагогами.

З великою гордістю вітали колег, які удостоєні високої нагороди – Подяки Міністерства освіти та науки. З рук першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Монастирського та голови районної ради Василя Малярчука їх отримали : Ярослава Тодосюк , вчителька історії та правознавства Браїлівської ЗОШ І – ІІІ ступенів та Тетяна Волошинська, вчителька початкових класів Мартинівської ЗОШ І – ІІІ ст..

За високі досягнення у справі навчання та виховання підростаючого покоління віншували колектив Сербинівського НВК "загальноосвітня школа І-ІІ-ІІІ ст. - дошкільний навчальний заклад" ( директор – Тетяна Трач) та директора Станіславчицької ЗОШ І – ІІІ ст.. Ганну Півнюк , яких з нагоди Дня Незалежності України занесено на міськрайонну Дошку пошани.

Свою доповідь начальник відділу освіти райдержадміністрації Інна Цимбал розпочала із високих досягнень та перемог, якими по – праву може пишатись освітянська галузь та весь Жмеринський район. Адже з кожним роком успіхи освітян стають вагомішими та соліднішими за попередні роки.

У 2019 році 7 учнів району вибороли 12 призових місць в обласному етапі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін. Учениця 8 класу Сербинівського НВК Лукашенко Анастасія здобула III місце в четвертому етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури та ввійшла до числа стипендіатів Кабінету Міністрів України. Фінансування даної стипендії здійснюватиметься з районного бюджету.

П’ятеро випускників району підтвердили свій рівень знань гідний «золотої» медалі та один – «срібної». На сьогоднішній день всі вони вступили у престижні ВУЗи області та держави.

Всього ЗНО у 2019 році складали 83 учнів району. За підсумками - 53,4 % іспитів випускники району склали на високий та достатній рівень.

Особливої поваги заслуговує місце наших загальноосвітніх закладів в обласному рейтингу за результатами ЗНО. Серед 390 закладів області Сербинівський НВК "загальноосвітня школа І-ІІ-ІІІ ст. - дошкільний навчальний заклад" зайняв 21 місце, а Браїлівський ЗОШ І – ІІІ ступенів – 23 місце, далеко обійшовши статусні школи області та міста.

Інна Цимбал висловила щирі слова вдячності всім колегам, які досягли високих результатів в своїй сумлінній праці.

Детально охарактеризувала очільниця освіти і діяльність дошкільних навчальних закладів, подякувавши керівникам та колективам за відповідальне ставлення до створення комфортних умов для виховання дітей.

 Окремо зупинилась на нововведеннях 2019 – 2020 рр. По завершенню свого звіту Інна Цимбал побажала своїм колегам високих злетів та великої віри у свої сили, завтрашній день, у своїх вихованців. В обговоренні доповіді взяла участь директор ДНЗ «Ромашка» Зоя Гаврилюк.

Про своїй досвід у впровадженні Концепції Нової Української Школи розповіла вчитель початкових класів Браїлівської ЗОШ І – ІІ ступенів Оксана Слушна. Своє задоволення нововведеннями в рамках НУШ продемонстрували учні у відповідному відеоролику. Про проблемні питання освітянської галузі та шляхи їх подолання вів мову голова Жмеринської об’єднаної профспілкової організації працівників освіти і науки Сергій Бойчук, який подякував своїм колегам за солідарність, чітку життєву позицію та громадську активність.

Щиро подякували освітянам за підготовку до нового навчального року, відданість справі та сумлінну працю перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Монастирський та голова районної ради Василь Малярчук.

Вони запевнили присутніх і в подальшій підтримці та сприянні з боку керівництва району освітянській галузі.

Використані матеріали сайту Жмеринської районної державної адміністрації

конференція

конференція

конференція

конференція

конференція

конференція

конференція

конференція