Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


З річницею Великої Перемоги!


Шановні жителі Жмеринського району, дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови!

72 роки відділяє нас від того квітучого переможного травня, коли відгриміли останні залпи Другої світової війни.

Багатьом героям, полеглим на полях битв, не судилося побачити Велику Перемогу. Сьогодні, в річницю героїчного подвигу, немає поряд і багатьох з тих, хто, відстоявши свободу і незалежність Батьківщини, повернулися в післявоєнну розруху, мужньо подолали всі тяготи, відновили зруйновані міста і селища.

Дорогі ветерани! Грядущі покоління у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви проявили в боях за рідний край.

Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв нашу Вітчизну, виявив нездоланну мужність та незламність духу. І сьогодні Ваша мужність, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов’язку – це належний приклад для наслідування.

Щороку свято 9 травня служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!

У день річниці славної Перемоги бажаю усім міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і поваги, ясного неба та віри у славне майбутнє нашого району і рідної нашої України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

Зі святом Вас, з Днем Перемоги!

З повагою

Голова Жмеринської районної ради Василь МАЛЯРЧУК

 09/05/2017