Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Засідання комісії з питань належного використання комунального майна

21 березня в кабінеті голови районної ради відбулось засідання комісії з питань належного використання майна спільної власності територіальних громад району, яке знаходиться  в оренді, в роботі якої окрім членів комісії прийняли участь директор комунального підприємства «Жмеринська дирекція кіновідеомережі і кіновідеопрокату» Новаковська А.Є. та   головний бухгалтер підприємства Стішок Л.А., голова районної ради Малярчук В.Г.

21/03/2017

Голова комісії Стемповський А.М. повідомив присутніх, що 12 сесією Жмеринської районної ради 7 скликання від 03 березня 2017 року прийняте рішення «Про затвердження висновку про вартість об’єкта оцінки» пунктом 3 якого комісії спільно із дирекцією КП «Жмеринська дирекція кіновідеомережі і кіновідеопрокату» доручено організувати роботу по перегляду  умов  договору оренди об’єкта спільної власності територіальних громад селища, сіл Жмеринського району за адресою м. Жмеринка, вул. Центральна, 6,  в частині зміни розміру  орендної плати.

21/03/2017

В обговоренні виступили директор комунального підприємства Новаковська А.Є., головний бухгалтер Стішок Л.А., голова районної ради Малярчук В.Г., члени комісії.

21/03/2017

Комісією було вирішено доручити дирекції комунального підприємства «Жмеринська дирекція кіновідеомережі і кіновідеопрокату» здійснити розрахунки та підготувати проект додаткової угоди про зміну розміру орендованої площі та розміру орендної плати до договору оренди  майна, що належить до спільної комунальної власності територіальних громад району від  22 грудня 2008 р.

21/03/2017