Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Засідання методоб"єднання вихователів ДНЗ

Засідання районного методичного об’єднання вихователів дитячих навчальних закладів та дошкільних підрозділів навчально – виховних комплексів району відбулось 21 серпня 2017 року в приміщенні районної ради.

  Із початком нового навчального року учасників засідання вітали голова районної ради Василь Малярчук та начальник відділу освіти райдержадміністрації Інна Цимбал. Вони коротко охарактеризували стан соціально – економічного розвитку району, акцентувавши увагу на здобутках та проблемах освітньої галузі.

  Про організацію освітньої роботи в дошкільних навчальних закладів та дошкільних підрозділах НВК району у 2017 – 2018 н.р. інформувала методист РМК Яременюк С.М.

  «Граємось, мандруємо – світ пізнаємо» про всебічний розвиток дитини раннього віку в умовах ДНЗ розповіла Степко О.В. – вихователь ясельно-молодшої групи ДНЗ «Веселка» смт. Браїлів.

  Вихователь середньої-старшої групи ДНЗ «Казка» с.Станіславчик Зоярнюк Т.В.. розповіла про формування патріотичного виховання в старшій групі та формування навичок спілкування між дітьми та дорослими з національно патріотичного виховання.

  Про використання конструктора ЛЕГО для формування математичної компетентності у дітей старшого дошкільного віку (з досвіду роботи) інформувала Годна А.В. – вихователь ДНЗ «Сонечко» с.Станіславчик.

  Вихователі Дубівського НВК Мельник К.М. та ДНЗ «Веселка» смт. Браїлів Тарасевич Л.Б. довели до відома присутніх інформацію про виготовлення наочності з покидькових матеріалів розповіли.

22/08/2017

21/08/2017

22/08/2017

Використані матеріали з сайту Жмеринської РДА