Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Засідання Організаційного комітету Жмеринської міської ради щодо вшанування учасників бойових дій на території інших держав

5 лютого у залі засідання Жмеринської міської ради відбулось засідання Організаційного комітету Жмеринської міської ради щодо вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який  відповідно до Указу Президента України від 11.02.2004 р. №180/2004 в Україні відзначається 15 лютого.

Фахівці управлінь та відділів Жмеринської районної та міської рад та представники депутатського корпусу, Жмеринського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Спілки ветеранів Афганістану визначилися із переліком тематичних заходів, обговорили план проведення Дня вшанування на території Жмеринської міської об’єднаної територіальної громади.

Павло Фармагей та Олександр Басєєв – керівники міської Спілки ветеранів Афганістану висловили побажання щодо організаційних питань та зголосилися провести для школярів та студентів ряд екскурсій до «Музею ветеранів Афганської війни 1979-1989 рр.».

Військовий комісар Жмеринського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Тарас Андрійчук підкреслив важливість заохочення Грамотами та матеріальною винагородою не лише ветеранів Афганістану, але й учасників бойових дій на території Чехословаччини, Югославії, Ефіопії та інших держав, які проживають в межах Жмеринської громади.

Заступник голови Жмеринської районної ради Ірина Дацко ознайомила присутніх також із графіком проведення відповідних заходів і на території інших територіальних громад Жмеринського району.

Варто додатково зазначити, що представники Станіславчицької та Северинівської територіальних громад, які входять до складу Жмеринського району також долучаються до проведення спільних заходів, які  відбудуться 15 лютого 2021 року об 11.30 в Будинку культури (вул. М. Грушевського). По завершенню урочистого зібрання, буде організовано церемонію покладання квітів до пам’ятника загиблим афганцям, що у Жмеринці.

У місті Шаргород о 9.00 год від Шаргородської міської ради відправляється колона до Пам`ятника загиблим афганцям. До заходу долучаються Мурафська та Джуринська територіальні громади.

Спільні заходи Барської та Копайгородської територіальних громад відбудуться о 10.00 в актовій залі Барської районної державної адміністрації, після чого учасники покладуть квіти до Пам`ятника загиблим афганцям (м. Бар)

Усі заходи відбуватимуться з дотриманням усіх карантинних вимог.

афганці засідання оргкомітету

афганці засідання оргкомітету

афганці засідання оргкомітету

афганці засідання оргкомітету

афганці засідання оргкомітету