Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Жмеринський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги має золотий результат у Національному бізнес – рейтингу

Союз Національних бізнес – рейтингів 15 років поспіль визначає провідні підприємства у різних галузях з метою популяризації успіху у сфері бізнесу, формування та розвитку сумлінної конкуренції. Цього року підсумок щорічного загальнодержавного рейтингового аналізу, який проводився серед 329 783 українських підприємств за основними показниками фінансово-господарської діяльності, показав, що комунальне некомерційне підприємство «Жмеринський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Жмеринської районної ради увійшло до переліку успішних у своїй сфері.

Підприємство посіло 50 місце (золото) серед суб’єктів господарювання України за показником «Чистий дохід від реалізації продукції, товарів, робіт, послуг» та 3 місце (золото) серед суб’єктів господарювання Вінницької області у номінації «Фінансові показники успішної діяльності».

Виконуючому обов’язки головного лікаря підприємства Калінському Олегу Ігоровичу висловлено щиру повагу як професіоналу керівнику ефективної організації та запрошено на одну із Офіційних церемоній нагородження на честь підприємств, що розбудовують національну економіку для вручення почесної відзнаки «Лідер галузі 2019».

До речі, 12 вересня поточного року відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Жмеринський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Жмеринської районної ради.

По підсумках розгляду конкурсних пропозицій та проведеної співбесіди переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Жмеринський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Жмеринської районної ради визнаний Калінський Олег Ігоревич.

Комісія вийшла з поданням на ім’я голови районної ради для розгляду на жовтневій сесії питання про призначення Калінського Олега Ігоревича на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Жмеринський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Жмеринської районної ради згідно чинного законодавства.

Висловлюємо щирі вітання колективу з нагоди вагомої перемоги та бажаємо підкорення нових висот на благо нашого району.

рейтинг