Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Зустріч з начальником Управління патрульної поліції у місті Вінниці Р. Усеїновим

26 січня депутати обласної Ради, голови районних, міських обласного та районного значення рад і селищні голови отримали можливість зустрітись з начальником Управління патрульної поліції у місті Вінниці Редваном Усеїновим. Зустріч відбулась у приміщенні сесійної зали обласної Ради.

Перший заступник голови Людмила Щербаківська відкрила зустріч та повідомила присутніх про те, що 25 червня 2016 року голова постійної комісії з питань законності, боротьби з корупцією, люстрації, регламенту та депутатської діяльності Андрій Вигонюк звертався до Національної поліції щодо інформування депутатів начальником головного управління Національної поліції у Вінницькій області про стан дотримання законності на Вінниччині.

– Відповідно до цього звернення та до вимог статті 88 Закону України «Про Національну поліцію України», ми започатковуємо низку зустрічей депутатів обласної Ради з керівництвом Управління патрульної поліції, – зазначила Людмила Михайлівна.

26/01/2017

Очільник Національної поліції прозвітував про роботу підконтрольного йому управління та у своєму виступі звернувся до депутатського корпусу із проханням виділити кошти з обласного бюджету для закупівлі трьох відеореєстраторів у кожну патрульну машину, яка здійснюватиме патрулювання в межах Вінницької області.

26/01/2017

У ході зустрічі пролунали запитання депутатів обласної Ради щодо роботи Управління патрульної поліції та пропозиції запровадження системної співпраці депутатського корпусу, керівників органів місцевого самоврядування з Національною поліцією області.

Використані матеріали з офіційного сайту Вінницької обласної ради