Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


ІІІ благодійний концерт "Молюсь за тебе, Україно!"

В єдиній молитві за Україну злились серця учасників третього благодійного концерту, організованого відділом освіти райдержадміністрації під патронатом голови райдержадміністрації Олега Легези та голови районної ради Василя Малярчука.

З вітальними словами виступили перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Монастирський, заступник голови районної ради Володимир Бігас, начальник відділу освіти райдержадміністрації  Інна Цимбал.

11/04/2017

На сцені зібралися кращі самодіяльні колективи та солісти-виконавці з навчальних закладів району. Вони мали благородну мету – патріотизм та благодійництво, тож зуміли продемонструвати яскраву та змістовну програму.

11/04/2017

Сценарій було підібрано так, що в ньому дуже гармонійно  поєдналися мотиви вдячності і пошани до захисників нашої рідної неньки-України, звучала невимовна скорбота за  героями, котрі віддали життя за Незалежність та цілісність нашої держави у цій неоголошеній війні. А ще на концерті горів вогонь надії, світлої  віри у незламність українського духу,  в силу правди нашого народу, щасливе майбутнє молодої держави, котра, незважаючи на свій вік сміливо захищає свої рубежі, вміє протистояти злісним нападникам.

11/04/2017

До сліз зворушив присутніх виступ сина учасника антитерористичної операції, учня Біликовецького НВК Артема Бесараби, який продекламував вірш «Мій тато – герой».

11/04/2017

Кошти, зібрані під час благодійної акції, а це  15593 грн.,  будуть  спрямовані на збір Великодніх кошиків для земляків, учасників антитерористичної операції на Сході України, які передасть на передову районна громадська організація Всеукраїнське об’єднання «Українці разом».